Toffe links

Ben je op zoek naar een betaalbaar stadsuitje met je gezin of vrienden in een mooie stad in Nederland of België neem dan eens een kijkje op Fotozoektochten.com. De fotozoektochten zijn direct te downloaden en te gebruiken.

Ben je op zoek naar een gezellig high tea adresje om te genieten van een heerlijke high tea of afternoon tea kijk dan op Hightea-adresjes.nl. Ook leuk om te combineren met een fotozoektocht of klootschieten.

Brabantse Natuurpoorten zijn ideale locaties voor een wandeltocht gecombineerd met klootschieten door de Brabantse natuur. Ze zijn gelegen aan prachtige natuurgebieden, er is altijd een horecapunt, leuke wandelroutes, voldoende parkeergelegenheid en informatie over de natuur en de routes. 

Wandel.nl is een initiatief van de KWbN, het is de grootste wandelorganisatie van Nederland. Wandelen draagt bij aan een gezonder en gelukkiger leven. 

De gemeente Zundert kent een aantal landgoederen waarvan De Oude Buissche Heide, De Pannenhoef, De Moeren en De Vloeiweide de bekendste zijn. Al deze landgoederen kennen hun eigen historie en de daarbij behorende verhalen en zijn natuurlijk prachtige wandel- en fietsgebieden. 

Op wandelknooppunt.be vind je de mooie wandelroutes in België. Ook kun je zelf een wandelroute samenstellen.

Op Klompenpaden.nl vind je de leukste wandelroutes tussen de 3 en 27 km over boerenland in de provincies Utrecht en Gelderland. Leuk om te combineren met het klootschieten. Geniet onderweg van de rust, kleinschaligheid en de combinatie van cultuur en natuur.

Op Wandelnet.nl vind je prachtige wandelroutes. Ook kun je zelf een route samenstellen.

De boswachters van Staatsbosbeheer hebben de allermooiste wandelroutes van Nederland voor je uitgestippeld: de boswachterspaden. Zij nemen je mee langs hun favoriete plekjes. Laten je ruige zijpaadjes nemen waar je anders voorbij zou lopen. 

Op de Utrechtse Heuvelrug kun je prachtig wandelen door de afwisseling met heuvels, platteland, kastelen en buitenplaatsen en militair erfgoed

TOP (Toeristisch Overstappunt) is een startpunt waar je de auto kunt achterlaten om vandaar heerlijk te wandelen in een landelijke omgeving. Vanaf elke TOP kun je bewegwijzerde wandelroutes volgen, die je laten kennismaken met de mooiste plekjes in Zuid-Holland, Utrecht-West en Noord-Brabant. Van bijna alle routes kun je gratis kaartjes downloaden op je smartphone of uitprinten..

Op Natuurmonumenten vind je de heel veel routes in de mooiste natuurgebieden.

Wil je graag samenwerken of heb je een relevante website en wil je graag een link ruilen? Stuur dan een mailtje naar info@viefsevents.nl