FOTOZOEKTOCHTEN

De zomer is een ideale periode om een stad te bezoeken. Met zijn tweetjes of met het gezin. Met onze fotozoektochten kun je op een betaalbare en leuke manier een stad ontdekken! Met een fotozoektocht ga je zelf op verkenning in de mooiste steden van Nederland en België, zoals Amsterdam, Antwerpen, Breda, Brugge, Den Bosch, Deventer, Gent, Mechelen, Maastricht, Middelburg of Zwolle. Aan de hand van een duidelijke routebeschrijving met foto’s kom je op de leukste plekjes van de stad. Tijdens de tocht komen jullie regelmatig langs gezellige cafés en restaurantjes tegen waar je lekker wat kunt eten en/of drinken. Ook kun je de fotozoektocht onderbreken met bijvoorbeeld een bezoek aan een museum, kerk of rondvaart.

Onderweg kun je vragen beantwoorden en speuren naar de zoekfoto’s. Ideaal om op een leuke, ontspannen en leerzame manier de stad te ontdekken. Leuk voor jong én oud! Naast de vele foto’s staat er ook uitgebreide informatie over de stad, haar bezienswaardigheden en andere wetenswaardigheden in het boekje vermeld.

De fotozoektochten zijn geschikt voor gezinnen, koppels of kleine groepjes en duren gemiddeld zo’n 2 uur. (dit is exclusief het beantwoorden van vragen en het speuren naar zoekfoto’s)

Leuk om te gebruiken tijdens een citytrip, stadsbezoek, vriendenuitje, of gezinsuitje.

Wil je graag een fotozoektocht bestellen, maak dan een keuze uit onderstaande steden. Het digitale pakket kost Euro 12,95 en kan na betaling direct worden gedownload. 

Toont alle 12 resultaten