SPORT & SPELVERHUUR

Op zoek naar een leuke activiteit voor op eigen locatie? Je huurt bij Viefs Events spellen waarmee je zelf je eigen activiteit kunt organiseren. Denk hierbij aan het huren van onder andere Boogschieten, Cricket, Jenga, Kanjam Frisbee, Kubb, Mikado XXL en nog veel meer leuks! Maak zelf een keuze uit het aanbod of huur een compleet spellenpakket.

De materialen kun je – op afspraak – bij Viefs Events ophalen. Uiteraard kan het ook gebracht en weer opgehaald worden, hier zijn wel extra kosten aan verbonden.

De spellen zijn zeer geschikt voor een kinderfeestje of familiedag! Ook leuk om te combineren met een picknick. Je kunt bij Viefs Events tevens picknickkleden kopen.

Als je een grote tuin hebt, kun je de picknick in je eigen tuin organiseren, bijvoorbeeld in combinatie met de spelletjeskoffer. Nog leuker is het om lekker naar het bos te gaan. Dat kun je dan meteen combineren met leuke spellen zoals levend stratego, een speurtocht of Levend Ganzenbord. Mooie locaties zijn bijvoorbeeld bij de Zwarte schuur in de Pannenhoef of in een theekoepel op de Oude Buisse Heide. De Krochten in Wernhout is ook een hele leuke plek om te picknicken en spellen te doen. Of langs de Aa of Weerijs in Rijsbergen, bijvoorbeeld in combinatie met een fietspuzzeltocht. Maar je kunt natuurlijk ook naar een park of speeltuin in de buurt gaan.

Voorwaarden:
– Minimaal bestelbedrag is Euro 25,00 (incl. BTW)
– Bij een bestelling tussen de Euro 25,00 en Euro 100,00 betaal je een borg van Euro 50,00
– Bij een bestelling van > Euro 100,00 betaal je een borg van Euro 100,00
– Indien alle materialen weer netjes en compleet worden ingeleverd krijg je de borg weer terug.

Werkwijze:
– De spelmaterialen kunnen 1 dag van te voren opgehaald worden en kunnen 1 dag later weer teruggebracht worden. (dus maximaal 3 dagen in totaal) Uiteraard is het ook mogelijk om de spelmaterialen te laten bezorgen en eventueel weer op te halen. Voor het bezorgen van de spelmaterialen komt er Euro 25,00 aan bezorgkosten bij. Voor het ophalen van de spelmaterialen komt er Euro 25,00 aan bezorgkosten bij. (binnen een straal van 10 km rondom Zundert)
– Bij het plaatsen van een bestelling gelieve bij notities aan te geven op welke dag je de spellen wilt ophalen of eventueel wil laten bezorgen.
– Na ontvangst van je bestelling ontvang je een bevestiging + factuur.
– Mochten bepaalde spellen al verhuurd zijn in de betreffende periode dan ontvang je hier uiteraard bericht over.
– Het totaalbedrag kan van te voren aan overgemaakt worden of contant worden afgerekend tijdens het ophalen van de spelmaterialen.