JONGENS TEGEN DE MEISJES

jongens tegen de meisjes Antwerpen, jongens tegen de meisjes Baarle-Nassau, jongens tegen de meisjes Breda, jongens tegen de meisjes Chaam, jongens tegen de meisjes Den Bosch, jongens tegen de meisjes Etten-Leur, jongens tegen de meisjes Hoogstraten, jongens tegen de meisjes rijsbergen, jongens tegen de meisjes Rucphen, jongens tegen de meisjes Schijf, jongens tegen de meisjes Ulvenhout, jongens tegen de meisjes Wuustwezel, jongens tegen de meisjes Zundert

Tijdens dit spel gaan het mannenteam en het vrouwenteam de strijd met elkaar aan. De teams krijgen beide dezelfde vragen en opdrachten maar sommige vragen en opdrachten zijn meer gericht op het vrouwelijke deel van het gezelschap en andere vragen en opdrachten zullen de mannen weer beter afgaan. Aan de hand van een plattegrond en een begeleidend boekje met alle vragen en opdrachten gaan de teams zelfstandig op pad.

Zijn jullie met een grote groep mensen dan kunnen jullie de groep ook in meerdere mannen- en vrouwenteams verdelen.

Het team dat aan het eind van het spel de meeste punten heeft verzamelt, is de winnaar van dit leuke spel.

Tijdsduur: circa 3 uur

Locatie:
Het Jongens tegen de meisjes stadsspel vindt plaats in bijvoorbeeld Antwerpen, Gent, Brugge, Mechelen, Leuven, Breda, Den Bosch, Middelburg, Maastricht, Eindhoven, Roermond, Baarle Nassau, Hoogstraten, Zundert. Maar een andere plaats in Nederland of Belgie is ook mogelijk.

Begin- en eindpunt:
Mochten jullie een voorkeur hebben waar jullie het spel graag willen beginnen, respectievelijk eindigen, dan kan daar tijdens het ontwikkelen rekening mee gehouden worden. Bijvoorbeeld bij een bepaald café of restaurant.

Inclusief:

 • Voor elk team een rugtas met daarin:
  – Begeleidend vragen/opdrachtenboekje
  – Geplastificeerde plattegrond met locaties
  – Schrijfmateriaal
  – Materiaal tbv opdrachten
 • Boekje met antwoorden + puntentelling
 • Handleiding met informatie en tips
 • Verpakkings- en verzendkosten

Prijs: Euro 150,00 (incl. BTW) gebaseerd op 2 teams. Voor elk extra team komt er Euro 50,00 bij.