IK HOU VAN HOLLAND

Ik hou van Holland Antwerpen, Ik hou van Holland Baarle-Nassau, Ik hou van Holland Breda, Ik hou van Holland Chaam, Ik hou van Holland Den Bosch, Ik hou van Holland Etten-Leur, Ik hou van Holland Hoogstraten, Ik hou van Holland Rijsbergen, Ik hou van Holland Rucphen, Ik hou van Holland Schijf, Ik hou van Holland Ulvenhout, Ik hou van Holland Wuustwezel, Ik hou van Holland Zundert

Tijdens de Ik Hou van Holland zoektocht krijgen de teams vragen en spel-opdrachten die te maken hebben met de Nederlandse taal, muziek, sport, actualiteiten, Hollandse tradities, eten en drinken, en natuurlijk ook over de mooie geschiedenis van ons land. Jullie gaan o.a. zingen, uitbeelden, tekenen, puzzelen en fotograferen. De leuke vragen en opdrachten staan garant voor veel plezier én gezelligheid!

Tijdsduur:
Circa 2,5 a 3 uur

Locatie:
Het Ik hou van Holland stadsspel vindt plaats in bijvoorbeeld Antwerpen, Gent, Brugge, Mechelen, Leuven, Breda, Den Bosch, Middelburg, Maastricht, Eindhoven, Roermond, Baarle Nassau, Hoogstraten, Zundert. Maar een andere plaats in Nederland of Belgie is ook mogelijk.

Begin- en eindpunt:
Mochten jullie een voorkeur hebben waar jullie het spel graag willen beginnen, respectievelijk eindigen, dan kan daar tijdens het ontwikkelen rekening mee gehouden worden. Bijvoorbeeld bij een bepaald café of restaurant.

Deze prijs is inclusief:

 • Voor elk team een rugtas met daarin:
  – Begeleidend vragen/opdrachtenboekje
  – Geplastificeerde plattegrond met locaties
  – Schrijfmateriaal
  – Materiaal tbv opdrachten
 • Boekje met antwoorden + puntentelling
 • Handleiding
 • Verpakkings- en verzendkosten

Prijs: Euro 150,00 (incl. BTW) gebaseerd op 2 teams. Voor elk extra team komt er Euro 50,00 bij.