Bosch’ Winterparadijs

groepsuitje den  bosch in combinatie met bosch winterparadijs

Wat is de kerstperiode toch een gezellige tijd!! Ben je op zoek naar een op-maat-gemaakt groepsuitje in Den Bosch? Dan ben je bij Viefs Events aan het juiste adres. We hebben allerlei leuke activiteiten zoals een fotozoektocht door Den Bosch, Crazy 19, Happen en Stappen, 180 Seconds… Elke activiteit wordt geheel op maat gemaakt met leuke kennisvragen, pittige puzzels en breinbrekers, grappige weetjes over Den Bosch, leuke spelopdrachten of eventueel stoere bootcamp-opdrachten. Heb je zelf nog wensen of ideeen laat het weten!! Ook leuk om je uitje te combineren met een bezoek aan de gezellige kerstmarkt Bosch’ Winterparadijs.

Van 7 december 2019 tot en met 5 januari 2020 is de Parade omgetoverd tot Bosch’ Winterparadijs. De plek om samen te zijn met familie, vrienden of andere dierbaren. Waar je samen rondom Joris’ Kerstboom of in het prachtige overdekte horecapaviljoen terug- en vooruitblikt. Natuurlijk ontbreekt de schaatsbaan niet op Bosch’ Winterparadijs.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *